Wie is 4Dental Inclusive?

4Dental Tandtechniek: Sterk in tandtechnisch werk

Sterk in tandtechnisch werk. Daar draait het om bij 4Dental Tandtechniek, dat laboratoria heeft door heel Nederland. Van daaruit worden oplossingen geboden voor elk tandtechnisch vraagstuk.

 

4Dental is opgericht in 2005, na de fusie van vier gerenommeerde tandtechnische laboratoria. U vindt onze laboratoria in Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Eindhoven, Epe, Harderwijk, Hoogerheide, Lelystad, Reeuwijk, Ridderkerk, Vlissingen, Volendam en Zwolle. Door deze geografische spreiding staat 4Dental letterlijk en figuurlijk dichtbij haar klanten.

 

Service staat bij 4Dental hoog in het vaandel. Onze eigen bodes bezorgen en halen regionaal uw werkstukken. Buiten de regio’s werken wij met een professionele nachtkoerier. Hierdoor is 4Dental snel, flexibel en klantgericht. Al onze medewerkers streven hetzelfde doel na: hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren tegen een betaalbare prijs met een optimale service. Hierdoor en met onze passie voor de tandtechniek zijn wij de juiste partner voor u.

 

Prijslijst

4Dental werkt met een prijslijst met zo veel mogelijk all-in tarieven en een transparante prijsopbouw. Deze prijslijst bevat naast ons gebruikelijke Nederlandse techniekwerk ook een aantal interessante goedkopere alternatieven met onder andere 4Dental BITE en nieuwe innovatieve producten.

 

Deze producten kunt u gebruiken om alternatieven aan te bieden aan uw patiënt. Bent u niet in het bezit van onze prijslijst? Vul dan het aanvraagformulier in en uw praktijk ontvangt de prijslijst. De prijs van overig tandtechnisch werk kunt u opvragen in een offerte via uw lokale contactpersoon.